vase-sanguine

În România există însă o mare problemă, astfel de specialiști sunt puțini și greu de găsit în timp util iar uneltele din dotarea lor sunt, cu mici excepții, perimate.

S-a vorbit mult în ultima perioadă despre problemele sistemului medical românesc, lipsurile din spitalele noastre, afecțiunile medicale incurabile în sistemul medical românesc, despre interesele obscure care stau în spatele angajării medicilor, cu intenția voită de a găsi vinovații pentru situația precară din sistemul sanitar românesc.

În această situație se află și această specialitate, angiologia și chirurgia vasculară, cu toate că impactul pe care-l are modul în care circulă sângele în organism și modificările de natură circulatorie care apar la nivelul organelor suferinde este de natură să stârnească mult mai multă preocupare.

Vă imaginați cum ar arăta orașul Dvs. lipsit de apă curentă? Cu niște conducte colmatate de depuneri prin care abia se preling câteva picături de apă, lăsând mii de oameni fără apă la robinet? Ei bine, aceasta este o asemănare teribilă cu vasele sanguine ale unora dintre pacienții noștri prin care abia dacă mai circulă sângele atât de necesar celulelor aflate în suferință.

Misiunea noastră este de a oferi sprijin specializat acestor pacienți, în limita posibilităților actuale, desigur. Considerăm că este de datoria noastră să evaluăm obiectiv toți pacienții cu risc care se prezintă și să le propunem soluții salvatoare, și asta până nu este prea târziu!

În paralel, ne propunem să creștem nivelul de cunoștințe al celor care accesează paginile site-ului nostru, prin publicarea de informații utile care să le permită vizitatorilor să identifice eventuale situații cu risc înainte de a fi prea târziu.

Din aceste motive ne propunem să vă oferim informații și servicii bine documentate, care vă pot ajuta nu doar să evitați unele situații dramatice dar și pentru a vă spori calitatea vieții de zi cu zi. Ne dorim să avem nu doar pacienți informați asupra afecțiunii lor, ci și colaboratori bine instruiți.

Fiind corect informați putem să facem mai mult pentru cei aflați în suferință !

Vreau să aflu mai  multe ….