S-a vorbit mult în ultima perioadă despre problemele sistemului medical românesc, lipsurile din spitalele noastre, afecțiunile medicale incurabile în sistemul medical românesc, despre interesele obscure care stau în spatele angajării medicilor, cu intenția voită de a găsi vinovații pentru situația precară din sistemul sanitar românesc.

În această situație se află și această specialitate, chirurgia vasculară, cu toate că impactul pe care-l are modul în care circulă sângele în organism și modificările de natură circulatorie care apar la nivelul organelor suferinde este de natură să stârnească mult mai multă preocupare.

vase-sanguine

Vă imaginați cum ar arăta orașul Dvs. lipsit de apă curentă? Cu niște conducte colmatate de depuneri prin care abia se preling câteva picături de apă, lăsând mii de oameni fără apă la robinet? Ei bine, aceasta este o asemănare teribilă cu vasele sanguine ale unora dintre pacienții noștri prin care abia dacă mai circulă sângele atât de necesar celulelor aflate în suferință.

Misiunea noastră este de a oferi sprijin specializat acestor pacienți, în limita posibilităților actuale, desigur. Considerăm că este de datoria noastră să evaluăm obiectiv toți pacienții cu risc care se prezintă și să le propunem soluții salvatoare, și asta până nu este prea târziu!

Din aceste motive ne propunem să vă oferim informații și servicii bine documentate, care vă pot ajuta nu doar să evitați unele situații dramatice dar și pentru a vă spori calitatea vieții de zi cu zi. Ne dorim să avem nu doar pacienți informați asupra afecțiunii lor, ci și colaboratori bine instruiți.

Fiind corect informați putem să facem mai mult pentru cei aflați în suferință !