Programul pentru Anemii Cronice (PAC)

Deschidem un alt capitol al activității noastre chiar dacă, la o primă vedere, nu există o legătură directă. Dar aceasta este doar o aparență înșelătoare căci nu e deloc profesional să te ocupi de un sistem de transport, așa cum este sistemul circulator, fără să ai informații pertinente despre conținut, respectiv sângele.

Am inițiat așadar acest Program pentru Anemii Cronice (PAC) ca urmare a numărului mare de cazuri de anemie cu care ne confruntăm în activitatea de zi cu zi, cu forme dintre cele mai variate. Dar scopul acestui articol nu este să dezbatem oportunitatea actului medical, ci acela de a vă informa că oferim nu doar consultații pentru precizarea diagnosticului ci și forme de terapie parenterală (intravenoasă sau intramusculară) care să ajute pacienții cu anemii severe să depășească situația dificilă în care se află.

Semnele și simptome sugestive care ar trebui să vă atragă atenția sunt: amețeli repetate, astenie, senzația de oboseală nejustificată, adinamie, lipsa de concentrare, somnolența, tulburările de ritm cardiac, dureri de cap și / sau musculare, insomnia, modificări de culoare ale pielii și, probabil, multe alte câteva pe care le-ați relatat și altor medici care nu v-au putut oferi vreo rezolvare.

Sprijiniți fiind de tehnologie și un laborator bine echipat, suntem încrezători că putem avea succes chiar și acolo unde alții nu au reușit, argumentele noastre fiind integrarea eficientă a elementelor clinice cu investigațiile moderne, la care se adaugă planuri terapeutice inovatoare, care vizează aspecte detaliate ale patogeniei acestei categorii de afecțiuni.

Anemia cronică poate cauza o lipsă de vitalitate, poate împiedica vindecarea eficientă și induce afecțiuni multiple. Din acest motiv, trebuie rapid diagnosticată și sancționată prin măsuri terapeutice eficiente, astfel încât pacienții să poată fi recuperați rapid și cu succes.