Toate afecțiunile vasculare necesită o atenție sporită nu doar din partea pacienților, dacă vorbim de tratamentul indicat la domiciliu, dar mai ales din partea personalului, în cazul unei intervenții chirurgicale, precum și în evoluția post-operatorie sau în cazul tratamentelor ulterioare.

Centrul medical oferă pacienților noștri posibilitatea de a efectua tratamente eficiente cu administrarea medicației specifice pe cale injectabilă (intravenos, intramuscular sau subcutanat) efectuate de personal calificat, cu experiență în patologia vasculară, pentru a minimaliza riscul apariției unor incidente sau reacții adverse nedorite.

Astfel de proceduri sunt disponibile atât pentru administrarea de agenți vasoactivi de tipul Pridax sau Vasaprostan, cât și pentru tratamentul anemiilor acute sau cronice, tratamente anticoagulante de durată, terapia durerii sau alte indicații specifice.

Din anul 2019, multe dintre serviciile oferite de noi pot fi decontate de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Pentru a beneficia de aceste decontări, este necesar ca să efectuați consultul de specialitate și examinările paraclinice în serviciul nostru.