Un tratament post-operator eficient este cheia cu care se încheie orice intervenție de succes.

Indiferent de priceperea și dăruirea de care poți da dovadă în timpul intervenției, răspunsul organismului la anestezie și manoperele chirurgicale poate lăsa urme. De cele mai multe ori este vorba de un sindrom algic, poate tumefacție locală, o plagă care se vindecă mai greu.

Din acest motiv, urmărirea post-operatorie este esențială pentru obținerea recuperării integrale a unui pacient după o intervenție, fie ea în regim ambulator sau în spitalizare continuă.

Cu sprijinul personalului calificat, toți pacienții operați vor beneficia de atenție sporită prin programele de urmărire, atât în primele zile post-operator, cât și în următoarele săptămâni, până la vindecarea definitivă.

Timp de o lună post-operator, pacienții nu sunt taxați pentru controalele periodice, pansamente sau suprimarea firelor, de asemenea eventualele examinări ultrasonografice sunt oferite cu titlu gratuit.

Toate acestea pentru că la noi contează la fel de mult să tratăm dar și să facem din acest act medical o experiență cât mai puțin traumatizantă pentru pacient.