Pentru programarea oricărui serviciu vă recomandăm să ne contactați direct prin telefon sau email sau pe pagina de programare on-line.

Consultația pacientului rămâne componenta esențială pentru stabilirea diagnosticului de afecțiune chirurgicală, chiar dacă unele semne și simptome pot fi sugestive încă de la momentul contactului inițial. La sosirea în serviciul nostru se va completa o fișă personală care cuprinde informații importante despre istoricul său medical și acordul pentru prelucrarea datelor personale.

În timpul consultației propriu-zise, medicul specialist va lua un prim contact cu pacientul, iar prin plasarea unor întrebări-cheie va face o investigație asupra semnelor și simptomelor care au determinat vizita. Examinarea pacientului presupune o interacțiune directă cu medicul, folosind abilitățile clinice pentru a culege date obiective, cu ajutorul cărora să poată interpreta corect situația curentă a pacientului.

La finalul consultației, medicul specialist va oferi explicații cât mai complete cu privire la afecțiunea de care suferiți, însoțite de informații privind posibilele cauze, efecte asupra calității vieții, precum și soluțiile pe care le consideră oportune la acest moment pentru diminuarea suferinței Dvs.

Informațiile astfel obținute vor fi completate ulterior cu examinări de laborator, explorări imagistice sau alte investigații complementare, care vor conduce la stabilirea unui diagnostic final și a unei conduite terapeutice adecvate fiecărui caz.

Există situații în care medicul specialist poate constata o anumită afecțiune vasculară care vă poate pune viața în pericol, fapt care va necesita internarea într-un serviciu specializat, unde pot fi necesare măsuri de terapie intensivă sau chiar o intervenție chirurgicală în regim de urgență.