Majoritatea procedurilor medicale propuse pacienților noștri pot fi efectuate în regim ambulator, când pacientul nu are nevoie de internare în clinică și se poate întoarce la domiciliu imediat după finalizarea acestora.

Spre deosebire de unitățile sanitare publice, în clinica noastră am introdus un sistem de programare eficientă a pacienților, care optimizează fluxurile de pacienți în funcție de tipul de proceduri de care au nevoie. Astfel, există momente ale zilei în care se grupează mai mulți pacienți cu proceduri asemănătoare, situație care permite o gestionare superioară a tuturor resurselor noastre, mai ales a resursei umane.

Pentru noi, este esențial ca pacienții să beneficieze nu doar de condiții superioare de investigații dar și să economisească timp prețios pe care l-ar putea pierde cu deplasarea între diverse alte unități sanitare.

De aceea, pornind de la simpla recoltare a produselor biologice la schimbarea pansamentelor, consultanța specializată pentru ciorapii de contenție sau administrarea medicației pe cale injectabilă, au fost imaginate circuite funcționale care să permită un flux eficient al fiecărui pacient în parte, cu economii substanțiale de timp pentru ambele părți implicate.