Suntem diferiți. Dar avem nevoie să comunicăm eficient, mai ales în situații delicate când cei dragi se află în suferință și vrem să-i ajutăm. Ne întâlnim, discutăm, luăm decizii importante, dar noi avem vârste diferite, mentalități, cunoștințe și experiențe diverse despre lume și viață, care ne pot influența semnificativ percepția și modul de acțiune.

Am scris aceste articole cu bănuiala (deja confirmată!) că un număr de pacienți nu se vor mulțumi cu informațiile pe care le trunchiate pe care le dețin și ar putea fi deveni curioși să afle mai multe despre afecțiunile de care suferă.

Află mai multe…

Poți afla acum mai multe despre această specialitate și despre ce putem să facem împreună pentru acești pacienți. Vom putea comunica mai bine pentru că tu vei avea mai multe cunoștințe, vei afla care sunt informațiile esențiale pe care să ni le comunici despre problemele tale iar noi vom putea să fim mult mai eficienți în actul medical.

De fapt, acesta ar trebui să  fie visul oricărui practician, acela de a avea o conversație inteligentă și constructivă împreună cu fiecare pacient, focusată pe afecțiunea fiecăruia și modalitățile optime de rezolvare.

Odată ce am poate stabili o astfel de comunicare, toată procedura poate deveni mai simplă și totodată, mai eficientă, deoarece cele două părți vor coopera remarcabil de bine să rezolve o chestiune de sănătate.

Lista articolelor care sunt deja disponibile o puteți găsi aici.

La acestea se vor alătura periodic altele, pe măsură ce voi constata nevoia de informație medicală ce urmează a fi transmisă pacienților mei.

Vă rog să nu ezitați să-mi trimiteți întrebările Dvs. despre subiectele care vă preocupă. Uneori, ne putem exprima mai bine și mai complet în scris decât în decursul unei vizite la cabinet.

Vă doresc numai bine!