Suntem diferiți. Ne întâlnim, discutăm, luăm decizii importante, dar avem vârste diferite, mentalități, cunoștințe și experiențe diverse despre lume și viață, care ne pot influența semnificativ percepția și modul de acțiune. Pentru asta, trebuie să comunicăm eficient, mai ales în situații delicate când cei dragi se află în suferință și vrem să-i ajutăm.

Chirurgia vasculară este o specialitate prea puțin cunoscută. Citind articolele noastre, vei afla mai multe despre această specialitate și despre ce putem să facem împreună pentru fiecare dintre noi. Am scris aceste articole cu bănuiala, confirmată de altfel, că mulți pacienți nu se vor mulțumi cu informațiile trunchiate pe care le dețin și vor vrea să afle mai multe despre afecțiunile de care suferă.

Odată ce am poate stabili o astfel de comunicare, toată procedura poate deveni mai simplă și totodată, mai eficientă, deoarece cele două părți vor coopera remarcabil de bine să rezolve o chestiune de sănătate.

Vom putea comunica mai bine, pentru că vei avea mai multe cunoștințe și vei ști care sunt informațiile esențiale pe care să ni le comunici, iar noi vom putea să fim mai eficienți în actul medical. Visul oricărui practician, acela de a avea o conversație inteligentă și constructivă împreună cu fiecare pacient, focusată pe afecțiunea fiecăruia și modalitățile optime de rezolvare.

Lista articolelor care sunt deja disponibile o puteți găsi aici.  În curând se vor alătura și altele, pe măsură ce voi constata nevoia de informație ce trebuie transmisă pacienților.

Nu ezitați să-mi trimiteți întrebările Dvs. despre subiectele care vă preocupă, prin email sau Messenger, mă voi strădui să vă răspund în cel mai scurt timp

Vă doresc numai bine!