Urmărirea evoluției unui pacient care a suferit recent o intervenție chirurgicală este la fel de importantă ca și actul chirurgical în sine, deoarece pot exista evoluții nefavorabile, precum contaminarea plăgii, apariția unei colecții sau hematom care necesită o abordare promptă și eficientă.

Dressing PacksÎngrijirea corectă a plăgilor este deosebit de importantă după orice operație, pentru refacerea integrității țesuturilor afectate și restabilirea funcțiilor acestora, alături de ajustarea medicației la pacienții cu afecțiuni asociate, care necesită o atenție suplimentară.

Pacienții operați de noi beneficiază de consultație de control și pansamente gratuite până la suprimarea firelor. Astfel, putem oferi organismului condiții optime pentru o vindecare rapidă și fără sechele, iar consilierea oferită de personal în timpul procedurii are rolul de a îndepărta orice temeri ale pacientului.

Indiferent dacă ați efectuat o intervenție chirurgicală în serviciul nostru sau într-un alt serviciu chirurgical, vă oferim posibilitatea de evaluare periodică, suprimarea firelor, toaletarea plăgilor și efectuarea pansamentelor în condiții de asepsie riguroasă, folosind materiale profesionale și instrumente de unică utilizare.

Programează on-line o vizită la centrul nostru și alege procedura de care ai nevoie.