Alături de consultația propriu-zisă un important pas către stabilirea unui diagnostic al afecțiunii de care suferiți este reprezentat de testele de laborator.

Identificarea problemelor legate de pereții vaselor de sânge pe care le examinăm este doar o componentă a diagnosticului, de aceea este nevoie să cunoaștem și care sunt proprietățile fluidului care circulă prin acestea.

Pentru un diagnostic angiologic corect și complet, medicul poate să solicita efectuarea unor analize specifice ale sângelui, care să arate în ce măsură proprietățile fluidului vital influențează afecțiunea de care suferiți.

Indiferent dacă este vorba de o anemie, modificarea vâscozității sângelui sau de determinări speciale pentru afecțiuni genetice, vă oferim posibilitatea de obținere a analizelor în parteneriat cu laboratoare de prestigiu prin punctul propriu de recoltare, aflat în incinta clinicii. Astfel, vă scutim de efortul de a vă deplasa personal iar analizele vor fi furnizate direct medicului specialist, care poate obține astfel imaginea de ansamblu a suferinței Dvs. încă de a doua zi.

Fișa medicală va fi astfel completată cu un minim efort iar analizele Dvs. vor fi disponibile în cel mult 1-3 zile lucrătoare.