Din această categorie fac intervențiile asupra formațiunilor tegumentelor, abordul plăgilor cutanate dar și patologia unghiei.

Desigur, având aceeași formație profesională cu colegi chirurgi generaliști, această grupă de patologii nu putea fi neglijată într-un serviciu privat. Iar abordarea leziunilor cutanate este efectuată de noi cu maximum de seriozitate, deoarece unele situații mărunte, neglijate, incorect tratate sau urmărite pot genera probleme foarte mari și neplăcute pentru pacienți.

Serviciul nostru poate oferi răspunsul rapid la astfel de probleme, prin intervenții efectuate în anestezie locală sau loco-regională, în regim de spitalizare de zi, cu programare, sau chiar pe loc, în cazul urgențelor.

Dispunem de seturi de instrumente disponibile în orice moment, astfel încât pacientul să beneficieze de un tratament chirurgical prompt și eficient.

Mai mult, în zilele ulterioare intervenției, pacientul este încurajat să revină pentru schimbarea pansamentelor și suprimarea firelor, astfel încât urmărirea cazului de către un profesionist este practic, o regulă inevitabilă.

Acest management eficient ne permite să afirmăm că pacientul supus unei intervenții chirurgicale este, cu siguranță, în centrul atenției noastre.