Administrarea de medicamente pe cale parenterală (injecții, soluții perfuzabile) este o parte importantă a activității noastre din cadrul centrului medical.

După ce sunt diagnosticați, pacienții noștri pot beneficia de tratamente complexe care pot fi efectuate în regim ambulator (fără spitalizare) sau în regim continuu (cu spitalizare pentru una sau mai multe zile), în plus ei vor putea fi monitorizați activ pe toată durata tratamentului prin observație clinică zilnică și explorări complementare.

Avantajele administrării parenterale sunt net superioare oricărei alte forme, deoarece medicamentele pot fi dozate corespunzător pentru fiecare pacient, pe baza unor nomograme care ia în calcul greutatea și înălțimea pentru calcularea dozei optimă pe kilogram/corp, considerată ”standardul de aur” al tratamentului în orice spital internațional.

Personalizarea tratamentului este o altă trăsătură distinctă a serviciului nostru, deoarece nu tratăm boli, ci pacienți, fiecare cu particularități care trebuie interpretate în contextul afecțiunii de care suferă. Printr-o simplă analogie, același tratament medicamentos recomandat la domiciliu nu poate avea același efect în cazul unui pacient de 100kg ca și în cazul unuia de 60kg.

La toate acestea se adaugă posibilitatea decontării serviciilor medicale efectuate prin spitalizarea de zi, fapt care asigură confortul financiar al fiecărui pacient.