Vă invităm să efectuați un consult virtual rapid, care poate aprecia dacă afecțiunea de care suferiți este determinată de modificări ale circulației locale sau generale.

ATENȚIE! Această aplicație nu are valoare medicală deoarece nu înlocuiește consultul medical specializat, ci doar orientează pacientul asupra unei potențiale disfuncții și facilitează prezentarea sa la medic în cel mai scurt timp!

Urmați instrucțiunile prezentate pe ecran și alegeți să ne transmiteți concluziile Dvs., astfel puteți stabili o consultație în cel mai scurt timp.

Regiunilecorpului-barbat

În urma consultului virtual pe care tocmai l-ați efectuat au rezultat câteva potențiale probleme de sănătate care necesită o conduită adecvată din partea Dvs.

Cum doriți să procedați mai departe?

  • Doresc să programez o consultație în cel mai scurt timp. Click aici pentru o programare.
  • Aleg să transmiteți informațiile obținute astfel către un specialist. Concluziile personalizate ale acestuia îmi vor fi trimise prin adresa de email folosită pentru logare, în 1-2 zile. Click aici.
  • Voi ignora informațiile obținute, îmi asum toate riscurile care decurg din această decizie.

Rețineți că funcționarea optimă a tuturor organelor care alcătuiesc corpul uman este dependentă de o bună irigare cu sânge proaspăt, care conține elementele vitale de care acestea au nevoie. Orice perturbare a fluxului sanguin apărută într-una sau mai multe regiuni ale corpului se va reflecta într-o stare patologică, cu un impact semnificativ asupra întregului organism.

Vă puteți evalua periodic această funcție prin programele noastre de prevenție, care cuprind consultații și evaluări periodice. Mai multe informații …