Suntem diferiți.

Venim din locuri situate uneori la mare distanță. Dar avem nevoie să comunicăm eficient, mai ales în situații delicate când cei dragi se află în suferință și vrem să-i ajutăm.  Ne întâlnim, discutăm, luăm decizii importante, dar noi avem vârste diferite, mentalități, cunoștințe și experiențe diverse despre lume și viață, care ne pot influența semnificativ percepția și modul de acțiune.

Află acum mai multe despre această specialitate și ce putem să facem pentru pacienții noștri. Vom putea comunica mai bine pentru că tu vei avea mai multe cunoștințe, vei afla care sunt informațiile esențiale pe care să ni le comunici despre problemele tale iar noi vom putea să fim mult mai eficienți în actul medical.

Alege să citești unul dintre articolele noastre despre subiecte legate de această specialitate. Poți găsi multe informații despre angiologie și chirurgie vasculară chiar aici.

Dar poți să-mi adresezi întrebări suplimentare dacă nu ești mulțumit cu informația disponibilă de pe site. Poți să-mi trimiți întrebările și comentariile tale sau documente medicale prin aplicațiile WhatsApp sau Facebook Messenger sau eventual să pui întrebări la postările de pe pagina mea profesională de pe Facebook. Promit că voi găsi răgazul necesar pentru a răspunde obiectiv la toate mesajele.

Cele mai căutate subiecte…